top of page

"Social Fair Transport"

PROJECTS

VP EXPRESS SERVICE NV kan u bijstaan bij het realiseren van specifieke, hetzij eenmalige of terugkerende, projecten. Dit kan gaan van promotionele acties, het sorteren, verpakken en leveren van pakketten, het realiseren van uw complete bedrijfsverhuis, logistieke ondersteuning voor kleine en grote congressen in heel Europa of opslag, vervoer en zelfs op en afbouw van uw beursstand, podia, rigging enz. Eveneens het vervoer van uw promoteam en promomateriaal naar en van evenementen kunnen wij voor u verzorgen.
Eveneens beschikken we over vrachtwagens met dubbele bemanning voor het uitleveren van meubilair, keukens, badkamers, burelen enz. rechtstreeks bij uw klanten in uw naam met behulp van magnetische borden op de wagens.
Wij stellen eveneens 1200m2 magazijnruimte ter beschikking voor korte opslag, projecten of montages. Ons warehouse is bovendien permanent bewaakt en volledig voorzien van camerabewaking.
Voor speciale transporten bieden wij de klant op vraag een paswoord aan zodat hij met een internetaansluiting zijn vracht 24/7 kan volgen van op elke locatie. Wij beschikken eveneens over allerlei verpakkingsmiddelen en beschermend materiaal voor het vervoer van kunstwerken en zijn huisvervoerder van diverse musea.
We zijn eveneens in staat om seizoensgebonden acties logistiek te ondersteunen zoals bijvoorbeeld in de eindejaarsperiode op zeer korte tijd een grote hoeveelheid eindejaarspakketten bij de bestemmelingen krijgen.
118110998_10157052467572245_4912595113274380417_n.jpg
bottom of page